montre mecanique homme

montre militaire homme

Montre de plongee homme

montres de sport

montre squelette homme

Op welke manier werkt Marc Indestege?


"Een geinformeerde klant is meestal een tevreden klant."

Om goede en duidelijke afspraken te kunnen maken en deze ook na te komen is een gestructureerde werkwijze absoluut noodzakelijk!
Van eerste contact tot en met oplevering van de werken: Marc Indestege werkt volgens een vastgelegd stappenplan dat in functie van uw situatie en vraag bijgestuurd kan worden. Op deze manier zorgt een gestructureerde aanpak toch voor maatwerk!

Onderstaande stappen worden doorlopen bij het realiseren van uw project:Analyse & Advies

Zowel een grondige technische analyse als een eerste advies gebeuren ter plaatse. Op de werf worden alle technische aspecten zoals ondergrond, dakrand, aansluitingen met schrijnwerk, ... bekeken en besproken met de bouwheer, aannemer en/of architect.

Indien de bouwwerken nog niet of maar recent gestart zijn gebeuren analyse en opmeting op basis van de bouwplannen en de meetstaten. Een goede communicatie tussen bouwheer, architect en Marc Indestege is van cruciaal belang!

Opmeting & offerte op maat

Na de afronding van de technische analyse en een eerste advies kan een gedetailleerde offerte opgesteld worden.
Elk onderdeel van de uit te voeren werken wordt in detail uitgewerkt: Een duidelijk overzicht van de stappen die uitgevoerd zullen worden om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Elke offerte bevat ook een oplijsting van algemene afspraken: Werftoegang, het plaatsen van stellingen, afplakken van ramen en deuren,elektriciteit en water, opruimen na uitvoering van de werken, betalingsvoorwaarden, ...

Aangezien alle afspraken, materiaalkeuzes en planning van de werken nu op papier gezet worden, vormt de offerte een goede basis voor de eventuele verdere samenwerking. Marc Indestege besteed dan ook veel aandacht aan het maken en bespreken van uw offerte!
Ons maatwerk start hier!!

As the Audemars Piguet Replica Royal Oak Offshore replica was the initial luxury watch to train on a stainless-steel case, the Royal Oak line makes using advanced materials, like carbon composites and alacrite, among its tips. The completely new cheap Audemars Piguet Royal Oak Offshore Run 9@sec Replica Watches continues this tradition getting a bezel, push-piece, crown,omega replica and upper bridge fashioned entirely from white-colored ceramic, which gives an beneficial contrast having its dark titanium case. Because ceramic is nine occasions as strong as steel and could just be cut using diamonds, the material shown difficult to utilize. The finished result's a wristwatch that's incredibly resistance against degeneration.

Uitvoering Werken

Na ondertekening van uw offerte is het wachten op de start van de werken. Wij nemen terug contact op enkele dagen voor de start van de werken. Indien de afgesproken timing omwille van weersomstandigheden niet gerespecteerd kan worden nemen we uiteraard ook contact op zodat de nieuwe startdatum gecommuniceerd kan worden!

Op de afgesproken dag worden de nodige voorbereidingen gedaan. Tijdens de werken houden we u op de hoogte van de verdere planning. Meestal worden verschillende lagen geplaatst die elk hun specifieke droogtijd hebben. We streven ernaar om een opgestart project ook zo spoedig mogelijk af te werken rekening houdend met de specifieke eigenschappen van de gebruikte materialen!

Oplevering werken

Na het einde van de werken wordt een datum afgesproken waarop de oplevering zal gebeuren.
Samen met alle betrokken partijen (bouwheer, architect, ...) overlopen we de uitgevoerde werken. Indien er geen bemerkingen zijn begint uw garantieperiode te lopen.

Aangezien Marc Indestege enkel met kwaliteitsmaterialen werkt van de beste fabrikanten en we deze systemen ook uitvoeren zoals voorgeschreven geven wij u 10 jaar garantie op zowel materialen als uitvoering/plaatsing!